DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Pappa er et postkort (newin)

Pappa er et postkort

Idag så hadde jeg tenkt til å gi dere en anbefaling om en bok jeg har lest.

Ida Løkås er født 1985. Ida er født i Bodø, men hun er oppvokst i Stavanger. Hun er en norsk forfatter og hun skriver for det meste bare romaner. Hun har kun gitt ut 2 bøker og begge to er romaner.

Boka handler om en jente som aldri har møtt faren hennes, det eneste hun får er ett postkort hver bursdag. Men denne bursdagen her var litt spesiell, hun hadde ikke fått ett eneste brev og det var veldig merkelig dersom hun fikk ett brev hver måned og hver eneste bursdag. En dag beste hun seg for å finne ut hvem pappaen hennes er.

Denne boka her er faktisk en bok ville ha plukket ut fordi jeg liker å se på forsiden av boka. Jeg synes også at overskriften på boka var litt merkelig, men også ganske så spennende. Jeg synes boka ser ganske så spennedene utenfor, like spennende som den var å lese.Føre jeg begynte å lese den så vet jeg egentlig ikke hva jeg tenkte. Det jeg vet er at jeg synes overskriften var litt merkelig, men jeg ble utrolig overrasket hvor bra den egentlig var.

De første sidene var utrolig spennandes. Boka fanget meg med engang fordi det er skrevet på en ganske så bra måte for ungdommer.  Jeg har ikke lest så veldig lang, men jeg har kommet til side 30 og boka har fortalte ganske mye bare på de sidene. Den har fortalt meg hvordan det er å være full og faktisk ikke huske noen ting. Det som har skjedd er at hovedpersonen hadde en 18- års fest og hun husker ikke noen ting, men når hun har en gutt som har ligget over og når hun våknet så hadde hun ikke på seg klær og hun ante virkelig ikke hva som hadde skjedd.

Det jeg tror kommer til å skje er at hun kanskje prøver å finne pappaen hennes og bli litt mere kjent med han gutten som hadde ligget over den natta.

Mine meninger er at boka er til en ungdom som kanskje ikke leser så mye fordi da vil den bli motivert til å lese. Jeg anbefaler som sagt boka til ungdommer.

Skrevet av Farah

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!Kontakt

din epost adresse


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt


hits